神戸大学シングルサインオンシステム

ログインIDログインID用パスワードを用いて,Webブラウザ上から対応システムに一度ログインすることで, 複数のシステムをそれぞれにログインすることなく利用できるようにするシステムです.

• 附属図書館Webサイト
  • 全学ソフトウェアダウンロードシステム
  • LMS BEEF
  • 契約情報公開システム
  • 機器予約・利用実績確認システム
  • グループウェア(KUIC)
  • LMS BEEF Venture
  • 教務情報システム

Kobe University's Single Sign-On System (Knossos)

This system enables you to log on to multiple systems at once, without logging on to each system respectively, by logging in to a corresponding system on your web browser using your individual Login ID and Login Password.